De mooiste kapsels voor lang haar

Ben jij gezegend met mooie, lange haren? Dan zijn er een hele hoop kapsels die prachtig staan bij jouw haar. Er zijn namelijk weer een heleboel leuke en makkelijke kapsels gespot die super glamorous staan bij lang haar. Maar ook als je geen lange lokken hebt, kun je deze kapsels maken! Kies dan gewoon voor clip-in extensions! In deze blog geven we je inspiratie voor de mooiste kapsels voor lang haar en vertellen we je alles over deze handige clip-in extensions.

 

Staarten en vlechten

Wil je wel mooi lang haar, maar heb je geen zin in lange haren in je gezicht? Doe dan je haar in een staart of vlecht. Dit hoeft helemaal niet saai te zijn, maar kan juist prachtig staan! Draai wat nonchalante krullen of golven in je haar en bind je haar vast in een lage, losse staart of vlecht. Trek aan de voorkant wat kleine plukjes uit de staart en zet hier nog een extra krul in met de krultang. Zo kom jij helemaal hip voor de dag! Heb je heel weinig tijd in de ochtend? Dan zit je ook altijd goed met een simpele hoge staart. Casual én supersnel!

 

Halve updo

Ook dit kapsel is ideaal voor meiden die er niet van houden als er lange lokken in hun gezicht waaien. Je lokken mogen er best een beetje rommelig en nonchalant uitzien. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een zoutspray gebruiken. Verdeel deze zoutspray over je haar en kneed je lokken van beneden naar boven. Vervolgens pak je de bovenste laag van je haar bij elkaar en draai je hier een elastiekje in. Je kunt kiezen voor een staartje of een knotje. Ook kun je twee plukken van de voorkant van je hoofd naar achteren halen, een paar keer draaien, en vastzetten met een klemmetje. Zo ben je binnen no time klaar om de deur uit te gaan!

 

Laagjes

Draag jij je haren het liefste gewoon los? Dan is deze look perfect voor jou! Dit kapsel is het mooiste wanneer je laagjes in je haar laat knippen. Vervolgens pak je de krultang erbij en krul je je lange haren lok voor lok. Ga hierna met je vingers of met een grove kam of borstel door je haren om strakke krullen te voorkomen. Ten slotte verstevig je look met wat haarspray. Het is natuurlijk zonde als je krullen binnen de kortste keren zijn uitgezakt!

 

Clip-in extensions

Ben jij niet gezegend met mooie lange lokken? Dan kun je deze kapsels gewoon maken wanneer je gebruikmaakt van clip-in extensions. Deze haarextensions zijn makkelijk in je haren te bevestigen met clips. Je kunt zelf weten hoe vol je je haren wil hebben en bovendien zijn ze verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Zo zit jouw haarkleur er altijd bij. Heb je een feestje? Of heb je gewoon een keertje zin in een vol, lang kapsel? Dan clip je de extensions gemakkelijk in je haren en zie je er prachtig uit!