Naar de kapper!

Voor zowel de man als de vrouw geldt het aloude gezegde: als je haar maar goed zit. En dat is niet voor niets. Je kapsel is een van de belangrijkste kenmerken van je uiterlijk. Je kapsel zegt iets over jou, en dat wil je goed voor de dag laten komen. Daarom is een regelmatig bezoekje aan de kapper geen overbodige zaak. De kapper is de specialist om jou een kapsel aan te meten die zowel bij jouw wensen als je persoonlijkheid past. Bovendien is de kapper op de hoogte van de laatste modetrends op het gebied van haar en styling.

Wat is in?
Het is lastig om je kapsel te blijven vernieuwen. Tegelijkertijd wil je niet altijd met dezelfde haardos rondlopen. Het aanmeten van een nieuw kapsel kan voor sommige mensen zelfs de aftrap vormen van een nieuwe fase in hun leven. Je kapper helpt je graag met tips en adviezen om je kapsel te blijven vernieuwen, maar toch dicht bij jezelf te blijven. Niet iedereen kan hetzelfde kapsel evengoed hebben. Daarnaast staan kappers altijd open voor je eigen idee├źn en stel je samen vast wat er moet gaan gebeuren. Hoe vaker je bij dezelfde kapper komt, hoe beter hij of zij jouw haar gaat leren kennen.

Producten voor styling
De kapper kan je niet alleen helpen om het juiste kapsel of de juiste haarkleur te kiezen, ook kan hij of zij jou producten aanraden waarmee je jouw haar zo ideaal mogelijk kunt stijlen. Voor ieder kapsel is er wel het perfecte haarproduct of de ideale verzorging te vinden. Dit hoef je gelukkig niet zelf uit te zoeken, de kapper helpt je graag bij je keuze. Vaak zijn professionele haarproducten de beste keuze voor je kapsel, maar niet altijd voor de portemonnee. Schroom daarom niet om je kapper naar voordelige alternatieven te vragen.