Trendy kapsels voor het nieuwe jaar

Een nieuw seizoen betekent verandering in het weer maar ook tijd voor verandering in je garderobe en look! Het is altijd afwachten wat de nieuwste haar trends worden. Nu de herfst al goed op gang is, weten we wat de kapsel trends van de winter van 2015/2016 zijn. Er is weer veel nieuws gespot dus keus voor iedereen!

Kleuren

We zien weer veel herfstige kleuren zoals koper en mahonie. Dit zijn warme tinten die mooi bij het seizoen kleuren. Ook de kleur ‘bronde’ is helemaal hot dit seizoen. Dit is, zoals de naam al doet vermoeden, een combi van blond en bruin. Waar veel mensen blij mee zijn, is dat uitgroei in is! Wie had dat gedacht. Heb je een mooie blonde look en komen de eerste donkere haren alweer in beeld? Dan ben je dus hip bezig. Fijn, zo hoef je niet perse naar de kapper te sprinten als je uitgroei in beeld is.

Haarstijlen

Hij is even weg geweest maar de zijscheiding heeft weer een echte comeback gemaakt. Voordeel; erg makkelijk om te maken. Draag je je haar graag los maar vind je dat af en toe was saai worden? Dan geef je je stijl een nieuwe impuls door de zijscheiding te maken. Ook voor vrouwen die het haar liever vast hebben is er veel leuks. Denk bijvoorbeeld aan de casual staart met veel loshangende plukken. Je kunt hem zelf zo stijlen hoe je wilt. Rommelig voor de ultieme casual look of juist strak voor een chique versie. Ook de pony komt steeds vaker langs op de catwalk. Deze kun je op veel verschillende manieren laten knippen. Het is wel van belang dat je goed kijkt welke versie bij jouw gezicht past. Heb je geen idee? Vraag dan de kapper om advies. Een echte haarstyliste is Salon Spiegelbeeld. Hier kan je zeker voor advies vragen.